ORGANIXTESTORGANIX® COMPREHENSIVE TEST

Organixtest er en indre analyse av din kropp på celleplan, som forteller om fysiske mangler, samt ernæringsmessige- og metabolske ubalanser. Organixtest måler på 46 forskjellige markører av organiske syrer. Opphopning av slike organiske syrer skyldes vanligvis en biokjemisk blokkering i din kropp, og kan måles i en urinprøve.

Symptomer på mangler kan være:

 • Tretthet
 • Hodepine/migrene
 • Hormonelle ubalanser
 • Fordøyelsesproblemer
 • Vektøkning
 • Ustabilt blodsukker
 • Allergi/eksem
 • Infertilitet
 • Smerter
 • Autoimmune lidelser
 • Inflammasjon

ORGANIXTESTEN MÅLER:

Fettforbrenning: Omsettes fett ikke optimalt, utvinnes energien ikke korrekt og store dele av fettet lagres som fettdepoter. Testen viser hvordan omsetningen kan understøttes.

Kullhydratomsetning: Omsettes kullhydrater ikke tilstrekkelig, fungerer ikke cellene optimalt og du kan blant annet oppleve enorm tretthet. Testen viser hvilke næringsstoffer som mangler, som biokjemiske hjelpestoffer.

Energiomsetning: Under fordøyelsen spaltes maten til små deler, som kroppen skal bruke til å danne energi. Hvis de rette næringsstoffer ikke er tilstede, kan du ha problemer med å omdanne nok energi fra din kost. Testen viser hvor det er blokkeringer og hvilke næringsstoffer som skal inntas.

B-vitaminmangel: B-vitaminene inngår i hundrevis av enzymsystemer i kroppen og er viktig i forhold til hjerte- og karsystemet, fosterets sunnhet, ditt humør m.m. Testen viser hvilke B-vitaminer du er i underskudd av.

Methylerings cofactor: Mangel av B12 og folat er forbundet med økt risiko for anemi, hjerte-og karsykdommer og kronisk tretthet.

Nevrotransmittere: Nervenes signalstoffer er viktig i forhold til ditt humør og sinn, men viser også noe om kroppens stresstilstand. Forstoppelse kan fx. skyldes mangel på nervesignalstoff i tarmen.

Oksidativ skade (antioksidantstatus): Antioksidanter er viktig for å beskytte cellene mot frie radikaler og skade, som dannes ved fx. stress og forurensninger. Testen viser om det er oksidativ skade og hvilke antioksidanter din kropp har behov for.

Avgiftningsevne: Det er viktig at leverens avgiftningsfunkjon fungerer som den skal og eliminerer avfallstoffer. Testen viser eventuelt i hvilken fase (fase I og II) avgiftningsfunksjonen er svekket.

Overvekst av bakterier i tarmen: Hvis fordøyelsen ikke fungerer optimalt, kan der oppstå overvekst av forråtnelsesbakterier i tarmen. Dette kan påvirke avføringsmønsteret, konsistens, lukt m.m. Du vil heller ikke kunne oppta mat og kosttilskudd optimalt. Testen viser om det er overvekst av bakterier i tarmen.

Overvekst av sopp i tarmen: Stresset livsstil, bruk av antibiotika, for mye fast food og raffinert sukker kan medføre overvekst av sopp i tarmen. Testen viser om det er overvekst av sopp i tarmen


TEST: Organix® Comprehensive

ANALYSE: Urinprøve

PRIS: 2595 dkk (prisendringer kan forekomme)

Min pris for å gjennomgå testen med deg og lage en behandlingsplan kommer i tillegg kr. 3000