LABORATORIETESTERLABORATORIETESTER

En laboratorietest gir vitenskapelig overblikk over kroppens fysiske tilstand, samt årsakene til symptomer og ubalanser. Ut i fra testens opplysninger skreddersyr jeg en behandlingsplan til deg med kost, kosttilskudd, homøopati og evt. massasje som kan hjelpe din kropp tilbake i balanse og forebygge eventuelle fremtidige ubalanser eller sykdommer.

Jeg samarbeider med Nordic laboratories www.nordic-labs.com, som er blandt Europas førende leverandører indenfor veldokumenterte objektive laboratorietester.

Hvis du ønsker å bestille en laboratorietest, så sender du en mail til Camille.s@santee.no. Jeg trenger opplysninger om hvilken test du ønsker, ditt navn, adresse, fødselsdato, e-mail og telefonnummer, slik at jeg kan få opprettet deg i systemet og bestilt den testen du ønsker. Testen betales til Nordic Laboratories via en link du får pr. mail. Når du har betalt for testen, sender laboratoriet et TEST KIT hjem til deg. Her finner du instrukser til hvordan du tar testen og hvordan du returnerer den til laboratoriet. Så snart laboratoriet har mottatt og analysert din test, sender laboratoriet resultatet til meg. Behandlingstiden tar ca. 3 uker fra laboratoriet mottar din test.

Min pris for å gjennomgå testen med deg og lage en behandlingsplan kommer i tillegg kr 3000.

*Merk at alle laboratorietester er oppgitt i danske kroner, og prisendringer kan forekomme.