OM


Jeg er utdannet som Holistic Health Mentor, en legeeksaminert utdannelse i Danmark. Jeg har spesialisert meg i komplementær hormonterapi™, som også er en omfattende legeeksaminert utdannelse. Jeg er en alternativ behandler, som arbeider med å finne rotårsaken til hormonelle ubalanser, fremfor å symptom behandle. Hormonelle ubalanser kan være PMS, endometriose, PCO, uregelmessig eller smertefull menstruasjon, akne, infertilitet, overgangsalder, utbrenthet, kronisk tretthet, lavt stoffskifte, søvnproblemer, overvekt, undervekt, fordøyelsesproblemer, depresjon, angst, fordøyelsesproblemer, autoimmune sykdommer, insulinresistens m.m. Hormonelle ubalanser kan bl.a skyldes stress, for lite søvn, feil kosthold, for lite næring, mangel på mosjon, medisiner, problemer med tarmen osv. Jeg ser på mennesket som en helhet hvor kropp og sinn henger sammen sammen. Jeg legger like stor vekt på livsstil, tanker, vaner og genetikk.

Ved hjelp av laboratorietester, helsejournal, screeningsprotokoller og visuell diagnose skreddersyr jeg en behandlingsplan til deg med kosthold, vitaminer, mineraler, aminosyrer, gode oljer, urter og livsstilsveiledning for at kroppen skal fungere optimalt.

Jeg motsetter meg aldri din leges anbefalinger, akkurat som du skal alltid informere din lege om hvilke kosttilskudd du tar.

Når kroppen ikke får det den har behov for, oppstår det mangler og ubalanser som lav energi, smerter eller sykdommer. Når kroppen er i balanse vil du våkne opp frisk om morgenen med energi,, god fordøyelse og en hud som stråler.

Jeg har gått veien selv og har endret min livstil med sunn kost, kosttilskudd, avstressing, søvn og mosjon. Dette har påvirket kroppen min positivt hvor jeg har fått mer energi, stabilt blodsukker, bedre hukommelse, bedre fordøyelse, ingen mellomblødninger, fri for pollenallergi, ingen utbrudd for herpessår lengre, bedre søvn, mer glød i huden og klarere øyne. Derfor har jeg et stort ønske om å hjelpe andre kvinner, menn og barn som lider av hormonelle ubalanser.

Jeg har stor passion for sunnhet, kost, kropp og helse. Jeg elsker å lage mat, eksperimentere og lage nye oppskrifter. Sunn og naturlig mat er blitt min livsstil, og jeg ønsker å inspirere andre til et sunnere liv og mer nytelse.

I webshoppen finner du nøye håndplukket produkter av høy kvalitet. Vi har fokus på rene, naturlige og økologiske produkter til helse, kost, beauty, livsstil og hverdagsluksus.

-Camille Chloe Sommerstad ♥


Mat er din medisin og medisin din mat.

-Hippokrates

BOOK DIN NESTE TIME HER

UTDANNELSER

  • Komplementær Hormonterapaut™ 2019/2021 - Institut Hormonterapi
  • Dnalife® Sertifisert kurs 2019 - Nordic Laboriatories
  • Lege eksaminert Health Mentor 2018/2019 - Curra⋅Me
  • Match Numerolog 2017/2018 - Millicentt Rosamunde
  • Basic Theta Healer® 2014 - Einar Tyholdt
  • Aromaterapaut 1998/1999 - Biomedisinsk Senter
  • Apotekteknikker 1990/1991 - Bergeland Vidergåendeskole