En ny favoritt av raw sjokoladekake på nøttebunn, salt karamellfyll, og dekket med sjokolade på toppen.
INGREDIENSER:
25 stk dadler
2 dl ristet mandler
1 dl bokhveteflak
4 ss raw kakaopulver
1 ts vaniljepulver
1 shot espresso
1 klype havsalt
KARAMELFYLL:
10 stk dadler
1 dl cashewnøttsmør
4 ss kokosmelk
1 klype havsalt
SJOKOLADE FYLL:
4 ss kokosolje
3 ss raw kakaopulver
2 ss kokossirup
FREMGANGSMÅTE:
1. Rist mandlene på et bakepapir i ovnen på 180 grader i 10 minutter.
2. Ha alle ingrediensene til bunnen i en blender og mix til en seig masse.
3. Kle en liten firkantet form med bakepapir, og press massen ned i bunnen.
4. Bland alle ingrediensene til karamellfyllet i en blender og fordeles oppå nøttebunnen. Sett formen i fryseren mens sjokoladefyllet lages.
5. Smelt kokosoljen, raw kakao og kokossirup i vannbad. Hell sjokoladefyllet oppå karamell laget og pynt med kokosflak. Settes så tilbake i fryseren i 2 timer.
6. Kaken skjæres opp i små ruter før servering.
7. Fryses i to timer.
Legg igjen en kommentar